Markkinointi on tarinoita

Kummeli Group Oy on vuonna 2003 perustettu pitkän linjan turkulainen markkinointitoimisto. Rakennamme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kestävää ja tuottavaa liiketoimintaa. Toteutamme herättävää mainontaa ja markkinointia sekä perinteisessä että digitaalisessa muodossa.

EROTUMME ERITYISESTI SEURAAVISTA SYISTÄ

 Me tutustumme ja ymmärrämme liiketoimintaasi. Sen sijaan että verhoaisimme markkinoinnin kuorrutukseksi toimintasi päälle, me tuomme markkinoinnin sen ytimeen. Sinä, yrityksesi ja varsinkin asiakkaasi olette toimintamme ytimessä.

Toimintaamme ohjaa aito halu tuottaa sinulle lisäeuroja raa’alla työllä.

 Teemme työmme osaavasti, joustavasti ja asenteella.

 Jokaisella projektilla on konkreettinen yhdessä sovittu tavoite, johon yhteistyömme strategia perustuu.

Teknisesti markkinointi on saavuttanut huippunsa. Suunnittelijamme sekä palveluntuottajamme ovat markkinoiden parhaimmistoa – mutta se ei enää riitä.

Ilman syvää ymmärrystä yrityksestänne, tahtotilastanne sekä tavoitteistanne kaikki markkinointi jää helposti merkityksettömäksi ja monesti tavoitteista jotka olisi mahdollista saavuttaa.

Tässä Kummeli on kunnostautunut. Vuosikymmenen kokemuksella olemme paitsi markkinoinnin, myös liiketoiminnan asiantuntijoita. Pelkän mainonnan suunnittelun sijaan puhallamme markkinointiin ja koko organisaatioon uutta ilmaa ja kehitystä (sekä verta, hikeä ja kyyneleitä).