http://kummeli.fi/wp-content/themes/kummeli/css/fonts/svg/palvelut.svg

Palvelut

Graafinen suunnittelu

http://kummeli.fi/wp-content/themes/kummeli/css/fonts/svg/visuaalinen.svg

Asiakaslähtöinen ja ammattitaitoinen graafinen suunnittelu on kiinteä osa laadukasta kokonaisuutta, joka lisää yrityksesi näkyvyyttä ja tunnettuutta. Graafinen suunnittelu ja tekninen toteutus ovat kuitenkin vain työkaluja, joilla luodaan kaunista pintaa. Tärkeintä on kokonaisuuden hahmottaminen ja syvä ymmärrys yrityksesi nykytilasta.

Yritysilmeet
 Logot
 Brändi
 Graafiset ohjeistukset
 Yrityskuva/imago
 Painotuotteet

Verkkototeutukset

http://kummeli.fi/wp-content/themes/kummeli/css/fonts/svg/verkko.svg

Yrityksesi tarpeita ja asiakkaitasi palvelevat verkkosivut ovat tärkeä osa jokaisen yrityksen toimintaa. Helposti navigoitavat ja hakukoneista löydettävät sivut parantavat yrityksen mahdollisuuksia kaupanteossa. Verkkosivujen pohjan lisäksi saat myös yrityksesi periaatteita ja tuotteita kuvaavat tekstisisällöt, jotka ovat myyviä, brändisi mukaisia sekä hakukoneystävällisiä.

Verkkosivut & Verkkokaupat
Tekninen toteutus
Hakukoneoptimointi
Sisällöntuotanto

Digimarkkinointi

http://kummeli.fi/wp-content/themes/kummeli/css/fonts/svg/ecommerce_megaphone.svg

Digimarkkinointi on hyvä keino toteuttaa tarkasti kohdistettua mainontaa pienemmälläkin budjetilla. Hakukonemarkkinointi, sosiaalisen median markkinointi ja sähköpostimarkkinointi mahdollistavat kaikki tarkan rajauksen ja eri kohderyhmille kohdennetun mainonnan. Voit ulkoistaa yrityksesi kaiken digimarkkinoinnin, tai halutessasi saada meiltä vankan pohjan, työvälineet ja koulutusta, jolloin voit tulevaisuudessa pitää langat omissa käsissäsi.

Hakukonemarkkinointi – Google / Bing / Yandex
Uutiskirjemarkkinointi
 Facebook-mainonta
Sisältömarkkinointi

Konsultointi- ja kehittämispalvelut

http://kummeli.fi/wp-content/themes/kummeli/css/fonts/svg/ecommerce_graph_increase.svg

Pelkät kauniit kuoret eivät riitä yritystoiminnan nostamiseksi seuraavalle tasolle. Haluamme tarjota asiakkaillemme yhden oven kautta laajan palveluvalikoiman, jolla saadaan aidosti muutoksia aikaiseksi. Koulutuksista meillä vastaavat alansa asiantuntijat, huippumyyjät ja yritysvalmentajat. Toimenpiteiden tarkoituksena on löytää konkreettisia ja käytännönläheisiä ratkaisuja yrityksesi haasteisiin, sekä sitouttaa henkilökuntaa uusiin toimintatapoihin. Yrityksen kehittämispalvelut voidaan liittää melkeimpä mihin tahansa osa-alueeseen, kysy rohkeasti!

 Palvelun tuotteistaminen
 Myyntikoulutus & myynnin apuvälineet
 Markkinointikoulutukset esim. some, Googlen tuotteet, uutiskirjeet jne…
 Liidien hankinta
 Markkinointistrategian laatiminen
 Yhdistetty koulutus & virkistyspäivä
Nykytilan arviointi

Kopterikuvaukset

Onnistunut lopputulos niin verkkosivuilla kuin printtimateriaaleissakin perustuu hyvälaatuiseen kuvamateriaaliin. Näyttävä yleiskuva yrityksesi fyysisistä tiloista saadaan aikaan ilmakuvauksella. Tarjoamme niin valokuvausta, videokuvausta kuin kopterikuvaustakin.

Valokuvaus
Videokuvaus
Ilmakuvaus