Kaikki olennainen samasta paikasta.

Palvelumme kattavat kaiken graafisesta suunnittelusta tekniseen ylläpitoon ja digimarkkinointiin. Lue lisää!

 

Palvelut

Graafinen suunnittelu

Asiakaslähtöinen ja ammattitaitoinen graafinen suunnittelu on kiinteä osa laadukasta kokonaisuutta, joka lisää yrityksesi näkyvyyttä ja tunnettuutta. Graafinen suunnittelu ja tekninen toteutus ovat kuitenkin vain työkaluja, joilla luodaan kaunista pintaa. Tärkeintä on kokonaisuuden hahmottaminen ja syvä ymmärrys yrityksesi nykytilasta.

Yritysilmeet
Logot
Brändi
Graafiset ohjeistukset
Yrityskuva/imago
Painotuotteet

Verkkosivustot ja verkkokaupat

Yrityksesi tarpeita ja asiakkaitasi palvelevat verkkosivut ovat tärkeä osa jokaisen yrityksen toimintaa. Helposti navigoitavat ja hakukoneista löydettävät kotisivut parantavat yrityksen mahdollisuuksia kaupanteossa. Verkkosivujen pohjan lisäksi saat myös yrityksesi periaatteita ja tuotteita kuvaavat tekstisisällöt, jotka ovat myyviä, brändisi mukaisia sekä hakukoneystävällisiä.

Verkkosivut, kotisivut, nettisivut & Verkkokaupat
Tekninen toteutus
Hakukoneoptimointi
Sisällöntuotanto

Ylläpitopalvelut

Useamman korkeatasoisen konesalin kesken hajautettu verkkoinfrastruktuuri pitää sivustosi, verkkokauppasi, sähköpostisi ja muut palvelusi saatavilla. Ylläpidämme kaikki omat toimituksemme pääsääntöisesti itse, jolloin tunnemme kunnolla sekä alustan, palvelun ja vielä asiakkaankin. Tarjoamme toki palvelua myös muiden järjestelmille.

Nimipalvelut, verkkotunnukset
Sähköpostipalvelut
WWW-palvelimet ja muut sovelluspalvelimet
Virtuaalipalvelimet
Laitepaikat konesalissa
VPN-verkot laitteiden tai toimipisteiden välillä

Digimarkkinointi

Digimarkkinointi on hyvä keino toteuttaa tarkasti kohdistettua mainontaa pienemmälläkin budjetilla. Hakukonemarkkinointi, sosiaalisen median markkinointi ja sähköpostimarkkinointi mahdollistavat kaikki tarkan rajauksen ja eri kohderyhmille kohdennetun mainonnan. Voit ulkoistaa yrityksesi kaiken digimarkkinoinnin, tai halutessasi saada meiltä vankan pohjan, työvälineet ja koulutusta, jolloin voit tulevaisuudessa pitää langat omissa käsissäsi.

Hakukonemarkkinointi – Google / Bing / Yandex
Uutiskirjemarkkinointi
Facebook-mainonta
Sisältömarkkinointi