Palvelut

Palvelut

Graafinen suunnittelu – vain pala kaunista kuorta?

Graafinen suunnittelu ei ole vain pala kaunista kuorta vaan tärkeä osa toimivaa kokonaisuutta, jonka avulla lisäät yrityksesi näkyvyyttä ja tunnettuutta. Projekteissamme graafinen suunnittelu saattaa olla osana isompaa kokonaisuutta, kuten verkkosivustojen uudistaminen, tai sillä voi olla suurempi painoarvo, kuten yrityksen koko visuaalisen ilmeen uudistuksessa.

Meiltä luonnistuu niin laajamittainen yritysilmeen kuin yksittäisten painotuotteidenkin suunnittelu. Tarvittaessa huolehdimme myös tuotteiden painatuksesta yhteistyössä muiden yritysten kanssa. 

Verkkosivustot, verkkokaupat ja muut verkkopalvelut

Aloitimme toimintamme verkkosivujen ja verkkopalveluiden tuotannolla ja vielä 23 vuotta myöhemmin se on edelleen keihäänkärkemme. Vaikka ala on jatkuvassa murroksessa, vieläkin asiakkaallamme on tarve viestiä verkon ylitse ja siinä me autamme.

Suunnittelemme asiakaslähtöisesti yksilölliset ja toimivat verkkosivustot. Sisällönhallintajärjestelmän ansiosta sisältöjen päivitys on helppoa, mutta asiakkaan toivoessa hoidamme myös sisältöpäivityksiä. Nykyisin valtaosa käyttäjistä on mobiililaitteiden päässä, ja tietysti meidänkin tekemät sivustot sellaiselle taipuvat. 

Käytämme järjestelmistä eniten Drupalia, mutta palvelujen pystyttäminen onnistuu myös kevyemmillä valmiilla tai tarvittaessa itse rakennettavilla sovelluskehyksillä tai -alustoilla, eikä WordPressikään meille vieras ole.

Teemme myös verkkokauppoja ja monisuuntaisia integraatioita muihin järjestelmiin ja toimimme tarvittaessa sulavassa yhteistyössä muiden tekniikkatoimittajien kanssa.

Ylläpitopalvelut

Olemme toimintamme alusta lähtien panostaneet omaan hosting-infrastruktuuriin ja jatkamme samalla tiellä edelleen. Nykyisin tosin osia infrasta on ympäri maailmaa, mutta edelleen suurin osa palveluista pyörii omissa laitetiloissamme ja omilla palvelimillamme.

Näin voimme tarjota yleisimpien palveluiden ylläpidon rutiinilla tehokkaasti, toimintavarmasti ja ilman keinotekoisia rajoituksia samalla kun tarvittaessa käytössämme on ulkopuolisia konesaleja entistä laajempaan hajautukseen ja hyvin suuriin liikennemääriin.

Tyypillisesti asiakkaallamme on meiltä verkkotunnusten ylläpidot, nimipalvelut, sähköpostipalvelut ja web-palvelun ylläpito. Lisäksi tarjoamme esim. pilvipalveluita, tallennustilaratkaisuja, VPN-palveluita, virtuaalikoneita, palvelinpaikkoja ja sovellusylläpitoa.

Henkilökohtainen tukipalvelumme palvelee normaalisti arkisin klo 9-17 ja vikatilanteita selvitetään tarvittaessa kelloon katsomatta.

Digimarkkinointi

Kun kaipaat lisätehoa asiakasvirtoihin, kannattaa kokeilla digimarkkinointia. Mainonta kohdennetaan oikeille kohderyhmille, jotta potentiaaliset asiakkaat löytävät palvelusi. Tarjoamme hakukonemarkkinointia, uutiskirjemarkkinointia, Facebook-mainontaa ja sisältömarkkinointia. 

Voit ulkoistaa yrityksesi digimarkkinoinnin tai halutessasi saat meiltä vankan pohjan, työvälineet ja koulutusta, jolloin voit jatkossa hoitaa digimarkkinoinnin itse.