Palvelut

Palvelut

Graafinen suunnittelu – vain pala kaunista kuorta?

Graafinen suunnittelu ei ole vain pala kaunista kuorta vaan tärkeä osa toimivaa kokonaisuutta, jonka avulla lisäät yrityksesi näkyvyyttä ja tunnettuutta. Projekteissamme graafinen suunnittelu saattaa olla osana isompaa kokonaisuutta, kuten verkkosivustojen uudistaminen, tai sillä voi olla suurempi painoarvo, kuten yrityksen koko visuaalisen ilmeen uudistuksessa.

Meiltä luonnistuu niin laajamittainen yritysilmeen kuin yksittäisten painotuotteidenkin suunnittelu. Tarvittaessa huolehdimme myös tuotteiden painatuksesta yhteistyössä muiden yritysten kanssa. 

Verkkosivustot, verkkokaupat ja muut verkkopalvelut

Aloitimme toimintamme verkkosivujen ja verkkopalveluiden tuotannolla ja vielä 23 vuotta myöhemmin se on edelleen keihäänkärkemme. Vaikka ala on jatkuvassa murroksessa, vieläkin asiakkaallamme on tarve viestiä verkon ylitse ja siinä me autamme.

Suunnittelemme asiakaslähtöisesti yksilölliset ja toimivat verkkosivustot. Sisällönhallintajärjestelmän ansiosta sisältöjen päivitys on helppoa, mutta asiakkaan toivoessa hoidamme myös sisältöpäivityksiä. 

Käytämme järjestelmistä eniten Drupalia, mutta palvelujen pystyttäminen onnistuu myös kevyemmillä valmiilla tai tarvittaessa itse rakennettavilla sovelluskehyksillä tai -alustoilla, eikä WordPressikään meille vieras ole.

Teemme myös verkkokauppoja ja monisuuntaisia integraatioita muihin järjestelmiin ja toimimme tarvittaessa sulavassa yhteistyössä muiden tekniikkatoimittajien kanssa.

Olemme suunnitelleet sivuston vastaamaan taloyhtiöiden tarpeita.
Lue lisää!

Ylläpitopalvelut

Olemme toimintamme alusta lähtien panostaneet omaan hosting-infrastruktuuriin ja jatkamme samalla tiellä edelleen. Nykyisin tosin osia infrasta on ympäri maailmaa, mutta edelleen suurin osa palveluista pyörii omissa laitetiloissamme ja omilla palvelimillamme.

Näin voimme tarjota yleisimpien palveluiden ylläpidon rutiinilla tehokkaasti, toimintavarmasti ja ilman keinotekoisia rajoituksia samalla kun tarvittaessa käytössämme on ulkopuolisia konesaleja entistä laajempaan hajautukseen ja hyvin suuriin liikennemääriin.

Tyypillisesti asiakkaallamme on meiltä verkkotunnusten ylläpidot, nimipalvelut, sähköpostipalvelut ja web-palvelun ylläpito. Lisäksi tarjoamme esim. pilvipalveluita, tallennustilaratkaisuja, VPN-palveluita, virtuaalikoneita, palvelinpaikkoja ja sovellusylläpitoa.

Henkilökohtainen tukipalvelumme palvelee normaalisti arkisin klo 9-17 ja vikatilanteita selvitetään tarvittaessa kelloon katsomatta.

Digimarkkinointi

Kun kaipaat lisätehoa asiakasvirtoihin, kannattaa kokeilla digimarkkinointia. Mainonta kohdennetaan oikeille kohderyhmille, jotta potentiaaliset asiakkaat löytävät palvelusi. Tarjoamme hakukonemarkkinointia, uutiskirjemarkkinointia, Facebook-mainontaa ja sisältömarkkinointia. 

Voit ulkoistaa yrityksesi digimarkkinoinnin tai halutessasi saat meiltä vankan pohjan, työvälineet ja koulutusta, jolloin voit jatkossa hoitaa digimarkkinoinnin itse. 

Olemme suunnitelleet sivuston taloyhtiöiden tarpeisiin

Sivusto toteutetaan yhteistyössä joko jonkun hallitusten jäsenen tai isännöitsijän kanssa. Lopputuloksena yhtiö saa käyttöönsä omalla valikolla, sisältöteksteillä ja kuvilla varustetun sivuston jota on myös erittäin helppo päivittää.

Taloyhtiö-sivuston edut:

  • kaikki yhtiötä koskeva tieto samassa paikassa
  • uusien asukkaiden helppo tutustua yhtiön toimintaan, järjestyssääntöihin, sauna- ja pesutupavuoroihin, yleisiin tiloihin, tehtyihin ja tuleviin remontteihin
  • asunnon ostoa harkitsevat pääsevät tutustumaan yhtiön toimintaan omin neuvoin ja saavat käsitystä taloyhtiöstä
  • imagollinen merkitys
  • helppo kanava ajankohtaisten asioiden tiedottamiseen
  • markkinoinnin apuna esim. kiinteistönvälittäjillä
  • lisää avoimuutta